INSTAL·LACIONS

Recepció i botiga

Atenció personalitzada per a qualsevol informació relacionada amb el nostre Centre: instal·lacions, tarifes, avantatges pels socis, activitats, serveis i tarifes.

Botiga amb una amplia gamma d'accessoris per la natació.

Sales fitnes

Tres sales de classes dirigides de més de 250 m² on s’imparteixen totes les classes i que poden ésser utilitzades, fora de les hores de classes, de forma individual.

Gimnàs

Gimnàs renovat de més de 375 m² amb terrassa exterior i equipat amb maquinària TECHNOGYM de gamma alta, que permet treballar amb seguretat i eficiència tots els grups musculars, així com efectuar entrenaments cardiovasculars de tot tipus, des d'objectius de salut fins a l'alt rendiment.

Noves zones d'entrenament funcional amb la màquina PURMOTION i el TRX.

El CEO posa a la disposició dels clients, dos tècnics, de dilluns a divendres, per assessorar sobre el bon funcionament i l’ús d'aquest espai, a través d'unes fitxes de seguiment personalitzades.

Esquaix

Es pot reservar la pista amb 24 hores d'antelació. També trobareu a la nostra botiga un servei de lloguer de material de raquetes i pilotes.

Zona aquàtica

Equipada amb piscina climatitzada de 25 x 12,5 m, piscina infantil i solàrium natural, que permeten practicar les activitats més diverses sol o en família.

Zona de relaxació

La zona de relaxació: sauna, bany turc, jacuzzi de set places, dues dutxes bitèrmiques i una banyera individual d'aigua freda (15º) ideal per la recuperació de cames. El millor lloc per relaxar-se després de l'esforç físic o d'una jornada de treball.

Vestuaris Socis

El CEO estrena nous vestuaris exclusius pels nostres socis. Espai, modernitat i funcionalitat son les principals qualitats d’aquesta nova instal·lació. També comptem amb 4 vestuaris destinats a entrades puntuals, grups, escoles i activitats extraescolars.

Exterior i altres instal·lacions

Rocòdrom

Rocòdrom exterior de formigó tallat , efectuat i dissenyat per l'empresa TARRAGÓ; format per una paret artificial de 15 vies per desenvolupar l'activitat d'escalada que es troba situat al costat del Centre Esportiu d'Ordino i de l'aparcament Prat de Vilella.

Ascensor públic

Ascensor públic.